Fahéjas keksz
5 evőkanál zabpehelyliszt
3 evőkanál lenmagliszt
3 evőkanál útifűmaghéj
3 evőkanál kókuszliszt
8 evőkanál eritrtit
fahéj / izlés szerint /
250 ml viz
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Egy nagyobb tálba tegyük bele az összes hozzávalót, kivéve a vizet. Miután alaposan elkeveredtek a hozzávalók, jöhet a viz. Keverjük addig, amig szép tésztagombócot kapunk / alaposan felvett mindent hozzávalót a tálból /. Vegyünk elő gyúródeszkát, sodrófát. Miközben nyújtuk, fokozatosan vizezzük a felszinét, igy nem ragad annyira. Ne legyen nagyon vékony, annál picit vastagabb. Egy vékony, hosszú pengéjű kés segitségével alulról lazitsuk fel tésztánkat. Jöhet a képzeletünk, szaggassunk olyan kekszeket, amilyeneket csak szeretnénk. Szaggatás után ismételten jól jöhet még a kés, ne tegyük el. Tegyük tepsire és süssük kb. 20 percig.