FogyóStory

... diétás gasztronómia, finoman ...

2016. máj 20.

Zabos búzakalász

írta: FogyóStory
Zabos búzakalász

5 evőkanál tápiókaliszt 5 evőkanál zabpehelyliszt 5 evőkanál útifűmaghéj 1 teáskanál citromsav 1 teáskanál szódabikarbóna 250 ml víz lenmag szezámmag víz   Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra és vegyünk elő egy keverőtálat. A víz kivételével tegyünk bele mindent, keverjük össze. Következhet a…

Tovább Szólj hozzá

2016. máj 18.

Zabos lenzsömle fehérjében, rostban gazdagon

írta: FogyóStory
Zabos lenzsömle fehérjében, rostban gazdagon

  4 evőkanál riszfehérje 6 evőkanál útifűmaghéj 4 evőkanál lenmagliszt 3 evőkanál zabpehelyliszt 1 teáskanál citromsav 1 teáskanál szódabikarbóna 300 ml víz szezámmag lenmag víz a formázáshoz   Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra, vegyünk elő egy keverőtálat. A víz kivételével tegyük bele az…

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása