Fordított szilvatorta
9 nagyobb szilva
3 tojás
2 evőkanál eritrit
2 evőkanál folyékony édesítő
3 evőkanál kókuszzsír
6 evőkanál KATUSFOOD liszt
½ csomag sütőpor
3 evőkanál tej
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Mossuk meg a szilvát, magozzuk ki, vágjuk fel szeletekre. Válasszuk szét a tojásokat. Elsőként verjük kemény habbá a fehérjét. A sárgához tegyük az eritritet, folyékony édesítőt. Verjük szép fényes habbá. Kanalazzuk hozzá a lisztet, sütőport, tejet. Alaposan keverjük össze. Első körben tegyük hozzá a felvert fehérjehab 1/3-át tésztánkhoz, ezzel lazítsuk. Második körben következhet finom mozdulatokkal összekeverve a fehérjehab 2/3-a. A felszeletelt szilvánkat tegyük bele tortaformánkba, öntsük rá tésztánkat. Párszor kocogtassuk a konyhapulthoz megtöltött tortaformánkat, hogy kitöltse a réseket. Mehet a sütőbe. Süssük 20 percig. Tűpróbával ellenőrizzük el e készült. Kifordítás előtt várjuk meg, míg alaposan kihűl. Késsel lazítsuk meg a széleket, tegyünk a tetejére egy fordított tányért, majd hirtelen mozdulattal fordítsuk.