Zserbó fehérjeporral
250 ml zabpehely
250 ml kókuszreszelék
125 ml fehérjepor
125 ml bambuszrostliszt
½ csomag sütőpor
2 tojás
85 ml tej
10 dkg csokoládé
1 teáskanál kókuszzsír
édesitő
őrölt dió
barack dzsem / lekvár
Vegyünk elő egy nagyobb keverőtálat. Elsőnek adjuk hozzá a száraz alapanyagokat. Előtte célszerű a zabpelyhet és a kókuszreszeléket lisztté őrölni. Természetesen lehet kész lisztet használni. Keverjük össze. Jöhetnek a folyékony alapanyagok. Alaposan keverjük össze. Amint összeáll, hagyjuk állni kb. 15 percig. Miután még mindig úgy látjuk eléggé folyékony, keverjünk hozzá kevés bambuszrostot vagy fehérjeport. Ebből az adagból kisebb tepsi jön ki. Válasszuk három fele tésztánkat, amit a tepsi méretére nyújtsuk ki. Egy kis tipp, ami jól jön. Valószínű ragadni fog a tészta, nade semmi gond. Nyújtáskor szórjuk bambuszrosttal vagy fehérjeporral. Tepsi aljára jöhet egy réteg sütőpapír, erre helyezzük az első adag tésztát. Kenjük meg barackkal, szórjuk meg dióval. Következik a következő réteg. Megismételjük a barackos, diós tölteléket. Harmadik, egyben befejező rétegünk következik. Mehet is a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 25 percre. Miután kivettük, kezdjük el a csokoládé máz elkészítését. Igen egyszerű folyamat. Tördeljük bele egy kis edénybe, majd mehet is a mikróba. Kb. 20-25 másodpercenként kevergessük. Amikor már eléggé olvadt, vegyük ki, adjuk hozzá a kókuszzsírt és keverjük össze. Öntsük rá, szépen oszlassuk el és hagyjuk kihűlni.