Gombás - húsos paradicsomszósz
25-30 dkg disznócomb
50 dkg gomba
50 dkg paradicsomszósz
3 hagyma
víz / 1 a paradicsomszósz dobozával /
só, bors, pirospaprika
kókuszzsír
Készítsuk elo az alapanyagokat a fozéshez. Vágjuk fel kissebb darabokra a húst. Hámozzuk meg a hagymát és aprítsuk fel finomra. A gombát mosás után vágjuk fel kissebb tetszés szerinti formára. Kezdodhet a fozés. Helyezzunk egy fazekat a tuzhelyre, tegyunk bele annyi kókuszzsírt, hogy szépen ellepje az alját. Amikor már úgy lássuk, forró, óvatosan tegyuk bele a húst. Pár perc alatt szép barnára pirítsuk meg. Kovetkezhet a gomba és a hagyma. Ismét egy kis pirítás. Adjuk hozzá a paradicsomszószt, vizet, fuszereket. Alaposan keverjuk ossze és fozzuk ossze kb. 25-30 perc alatt.