Rostos fehérjepita
6 evőkanál AbsoRice rizsfehérjepor
1 teáskanál citromsav
3/4 teáskanál szódabikarbóna
3 evőkanál szezámmag liszt
2 evőkanál kókuszliszt
5 evőkanál tápiókaliszt
3 evőkanál útifűmaghéjliszt
3 evőkanál nyilgyökérliszt
1 evőkanál szezámmag
2 evőkanál lenmag
50 ml kókuszzsir
500 ml langyos víz
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Vegyünk elő egy nagyobb keverőtálat. Első körben kanalazzuk a tálba a fehérjét, citromsavat, szódabikarbónát, szezámmagot, lenmagot. Keverjük össze. Második körben a szezámmaglisztet, kókuszlisztet, tápiókalisztet, útifűmaghéjlisztet, nyilgyökérlisztet. Keverjük össze. Harmadik körben öntsük bele a kókuszzsírt. Keverjük össze. Negyedik körben a vizet. Keverjük össze. Vegyünk elő egy tepsit. Tetszés szerint formázzunk köröket, viszont ne lapítsuk ki nagyon vékonyra. Süssük 33 percig, hagyjuk teljesen kihűlni.
Hidegen vágjuk le vékonyan pitánk egyik oldalát, ez lesz az a rész, ahol zsebünk nyílni fog. Egy vékony, hosszú pengéjű kés segítségével finoman alakítsuk ki zsebünket.