Kakaós csiga
85 ml zabpehelyliszt
85 ml bambuszrostliszt
125 ml kókuszliszt
125 ml tápiókaliszt
1 sütőpor
2 tojás
1 dcl tej
édesitő
kakaópor
Vegyünk elő egy keverőtálat és tegyünk bele mindent, kivéve a kakaóport. Gyúrjuk gombóccá. Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra és kezdjük el kinyújtani a tésztát. Én szilikon lapon dolgozom, amennyiben tapadna, bambuszrostliszttel szórjuk meg. Próbáljunk meg téglalap formát nyújtani, melynek hosszabbik része felénk nézzen. Tetejét picit kenjük meg vízzel, szórjuk meg kakaóporral, édesitővel. Mielőtt elkezdenénk feltekerni, egy hosszabb, vékonyabb pengéjű késsel, lazítsuk fel az alját a könnyebb tekerés érdekében. Tekerjük, vágjuk fel. Süssük szép aranybarnára. Fogyasztás előtt érdemes megvárni, amíg kihűl, illetve műanyag dobozban, zacskóban tárolni.