Hómuffin
3 tojás
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál zabpehelyliszt
½ csomag sütőpor
4 evőkanál nyírfacukor
3 dcl tej
1 csomag kókuszos pudingpor
3 evőkanál folyékony édesítő
kókuszreszelék
Kapcsoljuk be a sütőt 200 fokra és vegyünk elő két tálat. Törjük fel külön külön a tojásokat. Verjük kemény habbá a fehérjét, majd a sárgájához adjuk a cukrot. Kezdjük el habosítani krémesre. Jöhetnek hozzá a többi alapanyagok: liszt, sütőpor. Alaposan keverjük össze. Mivel elég sűrű masszát kaptunk, elkél egy kis lazítás. Adjuk hozzá a fehérjehab 1/3-át. Keverjük el határozott mozdulatokkal, mivel itt most nem kell vigyázni a habra. Lazítás után keverjük bele a maradék habot. Váltsuk fel az eddigi keverésünket óvatos, finom mozdulatokra. Készítsünk elő egy muffintepsi. Amennyiben teflon, béleljük ki papírkapszlikkal, esetleg szilikon kapszlikkal, amennyibe szilikon forma, nem kell törődni kapszlikkal. Töltsük meg ¾-ig tésztával, tegyük be a sütőbe, süssük kb. 15 percig. Ezalatt készítsük el a pudingot. Egy lábasba öntsük bele a tejet, pudingport, édesítőt. Keverjük alaposan össze. Főzzük sűrűre. Tovább lépve következő műveletre, hagyjuk kihűlni a muffint és a pudingot. Egy kis idő eltelte után vágjul le a muffinok tetejét, tegyük félre. Kanalazzunk a muffinokra 1-1 adag pudingot. A levágott muffinok domború felületét is kenjük meg. Forgassuk kókuszreszelékbe a pudingos kalapokat. Ajándékozzuk meg minden muffinunkat 1-1 kalappal.