Fánk
85 ml rizsliszt
60 ml útifűmaghéj
60 ml bambuszrost liszt
250 ml tej
1 tojás
1 kávéskanál cukor
édesitő
1 kocka élesztő
kókusz zsír
Vegyünk elő egy keverőtálat, tegyük bele a liszteket, tojást, édesitőt. Egy nagyobb bögrébe öntsük bele a tejet, nagyon pici cukrot. A cukor azért kell, hogy feljöjjön az élesztő. Melegítsük fel. Morzsoljuk hozzá az élesztőt. Hagyjuk pár percig felfutni. Mikor már feljött, adjuk a lisztes keverékhez és alaposan keverjük össze. Jelenleg elég folyékony a tészta, viszont, ahogy hagyjuk, egyre jobban fog sűrűbbé válni. Kb. 35-40 perc múlva jöhet a sütés. Egy serpenyőbe tegyünk nagyobb mennyiség kókusz zsírt. Kézzel formázzuk meg, süssük mindkét oldalát aranybarnára. Tálaljuk dzsemmel, porított édesitővel.