Gyümölcsös dobálós fehérjeporral
250 ml zabpehely / 1 bögre
250 ml kókuszreszelék / 1 bögre
3 mérőkanál fehérjepor
250 ml tej / 1 bögre
4 tojás
1 sütőpor
édesitő
izlés szerint gyümölcs
Kapcsoljuk be a sütőt, vegyünk elő egy keverőtálat. Elsőnek tegyük bele a zabpelyhet, kókuszreszeléket / én ezeket turmix segítségével liszt állagúra daráltam, természetesen lehet használni alapból ezen liszt változatait /, fehérjeport, sütőport. Kavargassuk kicsit. Másodjára jöhet a tojás sárgája, édesitő, tej. Ismét következik egy kis kavarás. A félretett tojás fehérjét verjük kemény habbá, majd két részletben keverjük hozzá. 1/3 részét határozott, gyorsabb mozdulatokkal, ezzel lazítjuk a tésztát, 2/3 részét óvatos mozdulatokkal forgassuk. Egy kisebb tepsibe öntsük bele tésztánkat, majd tetszés szerint helyezzük az éppen otthon levő gyümölcsünket. Én most sárgabarackot használtam, megmostam, félbe vágtam, kimagoztam. Amikor elterült a tészta, egyesével belenyomkodtam. Természetesen használhatunk több fajta gyümölcsöt. Variáljuk kedvünkre. Mehet a 180 fokos sütőbe kb. 25 percre.