Bonbon puffasztott quinoával
2 evőkanál extra szűz kókusz zsír
2 evőkanál mogyoróvaj
1 evőkanál kakaópor
2 evőkanál víz
60 ml – 1/3 bögre fehérjepor
csokoládé aroma
izlés szerint puffasztott quinoa
ízlés szerint folyékony édesitő
Egy kisebb lábasba tegyünk bele minden alapanyagot. Rögtön az elején pár kiegészítés. Én fehérjés csokis mogyoróvajat használtam. Fehérjeporként straciatella ízesítésű. Természetesen nyugodtan lehet sima mogyoróvaj és fehérje, ízlés szerint. Próbáljon passzolni a csokis ízvilághoz. Tegyük fel a lábast a tűzhelyre. Minimális ideig, amint elkezd jobban olvadni a kókusz és a mogyoróvaj, azonnal vegyük le és keverjük simára habverővel. Viszonylag sűrűbb állagot kapunk, ezért célszerű a bonbon formákba mindig forró vízbe mártott kanállal adagolni. Könnyebben lecsúszik róla. A quinoát belekeverhessük az alapba és úgy adagoljuk, vagy a forma aljába szórjuk és erre a masszát.