Csicseriborsós brownie mogyoróvajjal, fehérjeporral
40 dkg csicseriborsó / ez a teljes konzerv mérete /
60 ml mogyoróvaj
3 tojás
85 ml kakaópor
60 ml fehérjepor
125 ml tej
csokoládé aroma
folyékony édesitő
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra, aztán kezdjünk is bele. Én a legegyszerűbb módját választottam a tészta készítésének, mindent beletettem egy turmixba. Csicseriborsó, mogyoróvaj, tojás, kakaópor, fehérjepor, tej, aroma, édesitő. Beteker, bekapcs és mehet is, míg teljes, egynemű masszát kapunk. Minden turmixfüggő, ezért lehet két részben is. Első körben csicseriborsó pürésités a mogyoróvajjal, édesitővel, tojással, második körben a többi hozzávaló. Miben süssük? Amiben szeretnénk. Teljesen egyénre szabott, hogy lesz egy nagyobb vagy több kisebb forma. Azt, azért vegyünk figyelembe, ha nagyobb, hosszabb a sütési idő, ha több kisebb, rövidebb. Én kisebb formákban kb. 20 percig sütöttem.