Kókusztallér
2 tojás
1 evokanál kókuszolaj
1 dcl tej
5 evokanál kókuszliszt
2 evokanál mandulaliszt
4 evokanál kókuszcukor
Kapcsoljuk be a sutot 180 fokra, vegyunk elo egy tálat. Elsonek adjuk hozzá a tojást, kokuszolajat, tejet. Alaposan keverjuk ossze. Másodjára johet a kókuszliszt, mandulaliszt, kókuszcukor. Ahogy elkezdjuk keverni, egyre jobban surusodni fog. Akkor lesz jó, mikor már minden alapanyag teljesen elkeveredett. Vegyunk elo egy tepsit és már johetnek is a tallérok megformázása. Egy kissebb adag tésztát vegyunk a kezunkbe, gyúrjuk kicsit nagyobb golyóvá. Tegyuk rá a tepsire és ujjaink segítségével alakítsunk ki vastagabb tallér formát. Ismételjuk, amíg van tésztánk. Tegyuk a sutobe, sussuk készre. A tészta frissen eléggé torékeny, ezért óvatosan vegyuk ki a tepsibol. Ajánlatos egy vékony pengéju kés segítségével fellazítani.