Paradicsmos bulgur zöldségekkel
1 konzerv aprított paradicsom / 400 g /
1 bogre bulgur / 250 ml /
1 konzerv víz / az aprított paradicsom konzerve /
½ fej brokkoli
2 nagyobb répa
85 ml víz
szezámmag
só, bors, koménymag, petrezselyem
kókuszzsír
Készítsuk elo a zoldségeket. Vegyunk elo egy késes betétu robotgépet. Kulon kulon aprítsuk fel robotgépunk segítségével a répát és a brokkolit. Torekedjunk a nagyon finom állagra. Készítsuk el a paradicsmos bulgurt. Egy fazákba tegyuk bele a konverz paradicsmot, vizet és a bulgurt. Keverjuk ossze és kozepes lángon kezdjuk el fozni addig, amíg a bulgur megpuhul és a folyadékot felveszi. Ezzel el is készultunk. Kovetkezhet a kétféle zoldség. Vegyunk elo egy serpenyot, tegyunk bele annyi kókuszzsírt, hogy szépen lefedje az alját. Ontsuk bele a kétféle zoldséget. Szintén kozepes lángon kevergessuk kb. 1 percig, utána johet a víz, szezámmag és a fuszerek / amennyiben friss petrezselymet használunk, aprítsuk fel finomra /. Keverjuk ossze és 4-5 perc alatt fozzuk ossze. Egy nagyobb tálba ontsuk bele a paradicsmos bulgurt és a finomra aprított zoldségeket. Alapos keverés után már kész is.