Rostos fehérjezsömle
6 evőkanál AbsoRice rizsfehérjepor
1 teáskanál citromsav
3/4 teáskanál szódabikarbóna
3 evőkanál szezámmag liszt
2 evőkanál kókuszliszt
5 evőkanál tápiókaliszt
3 evőkanál útifűmaghéjliszt
3 evőkanál nyilgyökérliszt
1 evőkanál szezámmag
2 evőkanál lenmag
50 ml kókuszzsir
500 ml langyos víz
lenmag
szezámmag
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Vegyünk elő egy nagyobb keverőtálat. Első körben kanalazzuk a tálba a fehérjét, citromsavat, szódabikarbónát, szezámmagot, lenmagot. Keverjük össze. Második körben a szezámmaglisztet, kókuszlisztet, tápiókalisztet, útifűmaghéjlisztet, nyilgyökérlisztet. Keverük össze. Harmadik körben öntsük bele a kókuszzsírt. Keverjük össze. Negyedik körben a vizet. Keverjük össze. Vegyünk elő egy tepsit. Most jöhet az egyik legjobb rész, formázzuk meg zsömléinket. Tetszés szerint szórjuk meg magvakkal. Süssük 33 percig, hagyjuk teljesen kihűlni.