2015. okt 16.

Rostos fehérjezsömle - Új változat

írta: FogyóStory
Rostos fehérjezsömle - Új változat

zsomleuj.jpg

5 evőkanál rizsfehérje

¾ teáskanál citromsav

¾ teáskanál szódabikarbóna

3 evőkanál szezámmagliszt

2 evőkanál kókuszliszt

4 evőkanál tápiókaliszt

2 evőkanál nyilgyökérliszt

4 evőkanál útifűmaghéj

500 ml viz


magvak

Tegyünk minden száraz alapanyagot egy nagyobb keverőtálba. Keverjük össze. Öntsük hozzá a vizet. Keverjük addig, amig teljesen, gyúrhatóra összeáll. Hagyjuk pár percet állni. Vizes kéz segitségével formázzuk kedvünk szerint, kb. 5-6 db. Szórjuk meg magvakkal, sóval. Tegyük az előmelegitett 180fokos sütőbe 40-44 percre. Várjuk meg, amig teljesen kihűl.

Szólj hozzá