Paradicsmos káposzta bulgurral
Kb. 70-80 dkg káposzta
Kb. 20-25 dkg bulgur
5 dcl paradicsomsűritmény
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 + 3 dcl viz
só
bors
petrezselyem
kókuszzsir
Vágjuk fel tetszés szerinti vastagságra a káposztát. Reszeljük le a megtisztított hagymát, fokhagymát. Tegyünk fel egy fazekat a tűzhelyre, kanalazzunk bele annyi kókuszzsírt, hogy szépen elterüljön az alján. Jöhet a hagyma, fokhagyma keverék. Pirítsuk meg pár perc alatt. Az idő letelte után, tegyük hozzá a káposztát, fűszereket. Alapos keverés mellett tegyünk bele kb. 2 dci vizet. Főzzük pár percig. Később öntsük bele a paradicsomot, vizet, bulgurt. Keverjük össze, majd főzzük puhára. Remélhetőleg, amire megpuhul, a folyadékot is felissza.