Tofus répa mustáros szószban
10 dkg tofu
Kb. 4-5 répa
1 evőkanál mustár
kókuszzsír
víz
só
bors
petrezselyem
zabpehelyliszt
lenmag
szezámmag
Hámozzuk meg a répát, reszeljük le. Vágjuk fel a tofut kisebb kockákra. Vegyünk elő egy fazekat, tegyünk bele annyi kókuszzsírt, hogy szépen elterüljön az alján. Forrósítás után dobjuk bele a tofukockákat, pirítsuk 1-2 percig. Jöhet a répa, amit szintén pirítsunk 3-4 percig. Öntsük fel annyi vízzel, hogy pont ellepje. Fűszerezzünk, tegyük hozzá a mustárt. Miután összeértek az ízek, megpuhult a répa, tetszés szerinti sűrűségre sűrítsük. Végezetül szórjuk meg magvakkal és keverjük bele az elkészült ételbe.