Hószelet
3 tojás
5 evőkanál nyírfacukor
2 evőkanál kakaópor
3 evőkanál kókuszreszelék
½ csomag sütőpor
1 kókuszos pudingpor
3 dcl tej
3 evőkanál folyékony édesítő
kókuszreszelék
Kapcsoljuk be a sütőt 200 fokra, vegyünk elő két tálat. Az egyikbe a tojásfehérjét, a másikba a tojássárgáját tesszük. Első feladatként verjük kemény habbá a tojásfehérjét. Következhet a sárgához a nyírfacukrot. Habositsuk pár percig. További alapanyagokkal ajándékozzuk meg a sárgás édesítős keverékünket: kakaópor, kókuszreszelék, sütőpor. Ne ijedjünk meg, a sűrű masszától, ugyanis lazítani fogjuk a tojásfehérje 1/3-ával. Itt nem kell ügyelni, hogy ne törjük össze. Lazítás után, a maradék 2/3 habot már óvatos mozdulatokkal forgassuk bele. Elég addig keverni, amíg eltűnnek a habdarabkák. Öntsük bele egy tortaformába és süssük kb. 20 percig. Amíg sül a tésztánk, készítsük el a pudingos krémünket. Egy lábasba öntsünk tejet, édesítőt, pudingport. Keverjük csomómentesre és mehet is a tűzhelyre. Főzzük sűrűre. Hűtsük ki tésztánkat, pudingunkat. Vegyünk elő egy nagyobb tányért, öntsünk bele kókuszreszeléket. Mennyiség szempontjából változó, hogy mennyi fog felvenni a külső réteg. Ne spóroljunk vele. Vágjuk ketté tortalapunkat, töltsük meg krémmel. Ne feledjük, hagyjunk egy kicsit az oldalak kenésére is. Tegyük rá a tortánkra a felső réteget és vágjuk fel 8 szeletre. Vékonyan a kés segítségével kenjük meg az oldalakat, forgassuk bele a kókuszreszelékbe és már el is készültünk. Hűtőben hagyjuk pihenni.