Sacher torta
3 tojás
4 evőkanál eritrit
2 evőkanál folyékony édesitő
4 evőkanál darált mogyoró
2 evőkanál lenmagliszt
1 evőkanál kakaó
½ csomag sütőpor
½ üveg kb. 12 dkg diabetikus/cukormentes barackdzsem
10 dkg diabetikus/cukormentes csokoládé
Első lépésként kapcsoljuk be a sütőt 200 fokra, hogy, mire elkészülünk, már mehessen is a sütőbe. Vegyünk elő egy tálat, törjük bele a tojásokat, tegyük hozzá az édesitőket. Keverjük pár percen keresztül. Folytassuk a mogyoró, lenmagliszt, kakaó, sütőpor hozzáadásával. Egy szilikon tortaformába öntsük bele, tegyük a sütőbe és süssük kb. 20 percig. Következő lépés kicsit későbben történik, várjuk meg, míg teljesen kihűl a tészta, csak akkor vegyük ki a formából. Vágjuk vizszintesen ketté, kenjük meg barackdzsemmel. Fedjük le tetejével. Olvasszuk fel a csokit, kenjük egyenletesen a tetejére. Helyezzük hűtőbe, hogy megdermedjen a csoki.