Parmezános bulgur csirkemellel
Valamit főzni kellene, mindjárt megyek munkába ... Nos, megnéztem miből, mit is lehetne kihozni, Néztem a hűtőbe, kamrába, majd fejben nagyjából összeraktam. Konkrét mennyiségeket nem jegyeztem minden hozzávalónál, bulrugnál pl. tetszés szerint öntöttem, viszont, a konyhát gyakran látogatók :D biztos tudni fogják :D.
1 nagyobb csirkemell
Bulgur
2 répa
kókuszzsir
250 ml tejszin
viz
reszelt parmezán
só
bors
őrölt pirospaprika
száritott fokhagymapor
Tegyük fel a tűzhelyre a wokot / fazék, lábas ... /, öntsünk bele annyi kókuszzsirt, hogy szépen ellepje az alját. Forrositsuk fel. Közben kissebb kockákra vágjuk fel a csirkemellett. Figyelem, óvatosan tegyük a kókuszhoz. Piritsuk aranybarnára, közben reszeljük le a meghámozott répát. Jöhet a répa, fűszerek / tetszés szerint adjunk hozzá, amit szeretünk /. Öntsük fel annyi vizzel, hogy ellepje, majd fokozatosan adagoljuk, amig megpuhul a bulgur. Végezetül jöhet a tejszin, parmezán. Főzzük össze, amig magába kortyolja a bulgur a tejszint.