Mogyoróvajas csokis zabtallér
2 tojás
3 dkg csokoládé
3 evőkanál mogyoróvaj
125 ml tej
60 ml fehérjepor
145 ml zabpehelyliszt
60 ml bambuszrost liszt
izlés szerint mogyoró aroma
eritrit
Kapcsoljuk be a sütőt 180 fokra. Egy nagyobb keverőtálba tegyük bele az összes hozzávalót. A csokit előtte késsel daraboljuk fel. Keverjük alaposan össze. Hagyjuk pár percig állni. Készítsük elő a tepsit. Leveseskanállal halmozzunk kupacokat. Folyékonyabb a tészta, ebből kifolyólag hagyjunk nagyobb helyközöket. Pár perc alatt süssük meg. Megnyugtatok mindenkit, senkinek sem lesznek valószínűleg szabályos körök. Én sütés után a shaker tetejével vágtam körökre.
Mogyoróvajnak én csokis izesitésűt használtam, amiben extraként fehérje is van. Amennyiben nincs, a sima cukrozatlan mogyoróvaj is jó, viszont, adjunk a tésztához plusz egy teáskanál kakaóport